PONIEDZIAŁEK 18 lutego 2019
ŚNIADANIE chleb wieloziarnisty1,7 z masłem7, sałatą zieloną i szynką drobiową
kakao1,7 (200 g)
marchewka
woda mineralna (200 ml)
OBIAD rosół z lanym ciastem1,3 i włoszczyzną9 (200 g)
ziemniaki (50 g)
kotlet mielony (50 g)
żółta fasolka szparagowa z bułką tartą1,7 (50 g)
kompot wieloowocowy (200 g)
PODWIECZOREK banan z polewą czekoladową
bawarka7 (200 g)
WTOREK 19 lutego 2019
ŚNIADANIE francuz1 z masłem7
płatki miodowe z mlekiem (200 g)
jabłko
woda mineralna (200 ml)
OBIAD zupa-krem7,9 z ciecierzycy z pestkami dyni (200 g)
makaron-świderki1,3 z kawałkami
szynki wieprzowej i bukietem warzyw (150 g)
kompot wieloowocowy (200 g)
PODWIECZOREK graham1 z masłem, pasztetem drobiowym i kiszonym ogórkiem
bawarka (200 g)
ŚRODA 20 lutego 2019
ŚNIADANIE chleb pszenny1 z masłem7, szynką gotowaną i rzodkiewką
kawa inka1 z mlekiem7 (200 g)
pomarańcza
woda mineralna (200 ml)
OBIAD zupa z czerwonej fasoli z ziemniakami,
włoszczyzną9 i wkładką mięsną (200 g)
kluski na parze1,3,7 (150 g)
koktajl jagodowy na maślance (200 g)
PODWIECZOREK chleb orkiszowy z pastą z tuńczyka4, sera żółtego7 i jajek4 (150 g)
herbata żurawinowa z miodem i cytryną (200 ml)
CZWARTEK 21 lutego 2019
ŚNIADANIE bułka pszenna1 z masłem, szynką konserwową i pomidorem
herbata truskawkowa z miodem i cytryną (200 g)
gruszka
woda mineralna (200 ml)
OBIAD zupa marchewkowa z ryżem i włoszczyzną9 (200 g)
chicken-burger1,3,7 z keczupem, serem żółtym7,
sałatą zieloną, pomidorem i ogórkiem kiszonym (100 g)
kompot wieloowocowy (200 g)
PODWIECZOREK bułeczka maślana1,7 z masłem7 i dżemem
kawa zbożowa1,7 (200 g)
PIĄTEK 22 lutego 2019
ŚNIADANIE chleb pszenny1 z serkiem do smarowania
śmietankowym7 i zielonym ogórkiem
herbata owoce sadu z miodem (200 g)
sok porzeczkowy (200 ml)
OBIAD zupa z brukselki z kaszą jęczmienną1 i włoszczyzną9 (200 g)
ziemniaki (150 g)
paluszki rybne1,3,4 (50 g)
ogórki konserwowe (50 g)
kompot wieloowocowy (200 g)
PODWIECZOREK babka cytrynowa1,3,7
herbata owoce leśne (200 g)